Recordeu a Andreu Badía i Doménech? En el mes de febrer de l’any 2020 l’equip de Betera.com va entrevistar a aquest jove de Bétera per la seua passió per la pilota valenciana i els seus èxits entorn d’aquest esport tradicional valencià.

Recentment, l’equip d’Andreu, el qual pertany al Club Pilotari Massamagrell, va quedar tercer en la seua categoria d’escala i corda. Per aquest motiu, hem tornat a entrevistar a aquesta jove promesa esportiva del municipi i als seus companys d’equip, Pau Martín i Agea i Joan Asís i Muñoz.

Pau juga de punter. Aquest és qui s’encarrega d’oferir i, després, quan comença el joc juga davant a volea.

Andreu juga al mig i, principalment, el seu paper és jugar a volea.

Finalment, Joan juga darrere de rest. Doncs, la seua mà dominant és l’esquerra i els esquerrans solen jugar darrere de rest. Ací es tracta de jugar, sobretot, bot i braç.

Andreu, Pau i Joan juguen junts en el mateix equip des de fa quatre anys, aproximadament.

En el Torneig de Jocs Esportius d’Escala i Corda, van quedar tercers i en aquest vídeo ens conten quines sensacions van tindre en aquest torneig, així com la seua trajectòria professional i els seus pròxims tornejos, entre altres assumptes.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia