Les visites guiades per l’Hort de les Alfàbegues de Bétera tornen de nou. L’any passat es va posar en marxa aquesta iniciativa perquè les veïnes i veïns, tant de Bétera com d’altres localitat, pogueren conéixer de primera mà aquesta majestuosa planta, la seua tradició i  història en Bétera.

Les visites  s’iniciaran el pròxim dijous, 08 de juliol, i es duran a terme cada dijous d’aquest mes de juliol (15, 22 i 29 de juliol).

Les visites es realitzaran a partir de les 10.00 hores.

Les visites s’organitzen en grups reduïts, amb places limitades i baix petició per a evitar aglomeracions. Tots els interessats a assistir hauran d’enviar un correu electrònic a turismo@betera.es indicant les seues dades.

La persona encarregada durant tot l’any d’elles, Ramón Asensi, serà qui guiarà als assistents per l’hort i els contarà la seua història.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia