La Colla de Campaners de Bétera ha publicat a través de Xarxes Socials i ens ha fet saber que si les veïnes i veïns volen conéixer la història de la Torre-Campanar amb la seua família, amics o companys de treball, a banda de les visites guiades que ofereixen des de l’associació, es pot sol·licitar visites privades per a grups a partir de 10 persones

Com per exemple aquest grup de la imatge que adjuntem que no van voler perdre’s les històries i curiositats de la Torre-Campanar de la Puríssima Concepció. Qui estiga interessat, interessada pot enviar un correu a: colladecampanersbetera@gmail.com.
D’altra banda, el pròxim divendres 9 de juliol tindrà lloc la segona  visita a la Torre-Campanar per la nit per a contar les històries del campanar de Bétera.
Aquesta serà a les 22.30 hores, des de la porta lateral de l’església La Purísima Concepció de Bétera.
El grup de visita també es redueix a 10 persones i es deurà reservar plaça enviant un correu electrònic a colladecampanersbetera@gmail.com. Per una bona realització de la visita, serà obligatori l’ús de la mascareta i seguir el protocol de seguretat sanitària.
Des de la Colla de Campaners de Bétera continuen apropant-nos la història i el secrets que s’amaguen a l’interior de la nostra Torre-Campanar de Bétera.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia