Els nadadors Marta Campos i Juan Caballero van destacar amb 8 medalles

Els alevins del CN SOS Bétera han aconseguit un 3r lloc en el XVI Campionat d’Espanya Aleví, celebrat el passat cap de setmana a Tenerife i organitzat per la Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme. Els nadadors, a més del trofeu, han aconseguit un total de 10 medalles i un diploma pel 3r lloc de la categoria Aleví masculí, en proves de piscina i de platja.

Quant a resultats, han destacat les individualitats de Marta Campos i Juan Caballero, amb 5 i 3 medalles respectivament. En platja, Marta s’ha proclamat Campiona d’Espanya en les proves de carrera amb nipper i eslalon de costa, així com subcampiona en banderes. Juan s’ha proclamat Campió d’Espanya en eslalon de costa. En piscina, Marta ha aconseguit el subcampionat en 50 m natació amb obstacles i 50 m remolque maniquí aletes, i Juan ha obtingut dos bronzes en 25m remolque maniquí i 50 m remolque maniquí aletes.

Pel que respecta a les proves per equips, s’han aconseguit dos subcampionats d’Espanya en les proves Relleu socorrista mixt en piscina i Relleu sprint Aleví M en platja.

L’equip aleví estava format per Pablo Camacho, Juan Caballero, Marta Campos, Ainhoa López, Lucas Bonillo, Marc Campos, Guillem Chinchilla, Guillem Giménez, José Arnal i Guillem González, tots ells acompanyats pel seu entrenador Roberto Bravo, i per les seues famílies, que els van transmetre tota l’energia que necessitaven.

Des del Club volen agrair l’esforç i felicitar a tots els nostres nadadors i nadadores, tant pels èxits individuals com d’equip, que són el resultat d’una gran faena durant un any molt complicat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia