L’Ajuntament de Loriguilla extremarà la vigilància en el seu terme municipal per a evitar que es reproduïsquen els actes vandàlics viscuts en les últimes setmanes que han propiciat importants pèrdues per a les arques públiques municipals.

La intenció del Consistori és instal·lar càmeres de vigilància que ajuden a identificar als possibles autors de fets delictius i oferir major seguretat a la ciutadania en el nucli urbà de Loriguilla.

Sergio Alfaro, alcalde de Loriguilla, ha insistit en la importància d’acabar amb el vandalisme: “No podem permetre que es tornen a produir fets com els ocorreguts en les últimes setmanes que facen que es deterioren espais públics del nostre poble i de gran valor per a la nostra ciutadania”.

“Posarem totes les eines de les quals disposem per a evitar que tornen a produir-se destrosses en el mobiliari urbà o en els llocs públics. Hem de ser conscients de la importància i impacte negatiu que té per al nostre poble que uns vàndals destrossen senyals, berenadors o pinten grafitis en els murs del municipi. I no ho permetrem”.

De fet, la Guàrdia Civil ja està treballant per a identificar als autors dels últims actes vandàlics i que suposaran un important desemborsament per part de l’Ajuntament per a recuperar el seu estat òptim.

Així mateix, Alfaro ha avançat que l’Ajuntament ja ha mantingut una reunió amb la Guàrdia Civil de Riba-roja del Túria perquè les seues patrulles vigilen el terme municipal amb major freqüència per a evitar actes de gamberrisme i complementar el treball que realitza la Policia Local de Loriguilla.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia