La Colla de Campaners de Bétera ha anunciat en les seues Xarxes Socials les pròximes dates per a la realització de visites nocturnes a la Torre-Campanar de l’església de la Puríssima Concepció de Bétera. Amb el nom “Històries del campanar, hui divendres a la nit tindrà lloc una d’aquestes visites, però com s’estan reben moltes reserves i l’aforament és limitat ja s’han publicat les próximes dates.

  • Divendres 23 de juliol a les 22.30 hores.
  • Divendres 6 d’agost a les 22.30  hores.
  • Divendres 20 d’agost a les 22.30 hores.
  • Divendres 3 de setembre a les 22.30 hores.

Totes elles tenen un preu de 2 euros, a benefici de la campanya pro-restauració del Campanar.

campana_la_sang_05.12.2018-15El grup de visita també es redueix a 10 persones i es deurà reservar plaça enviant un correu electrònic a colladecampanersbetera@gmail.com. Per una bona realització de la visita, serà obligatori l’ús de la mascareta i seguir el protocol de seguretat sanitària.
Des de la Colla de Campaners de Bétera continuen apropant-nos la història i el secrets que s’amaguen a l’interior de la nostra Torre-Campanar de Bétera.
Després de l’estiu tornaran les visites guiades de dia, amb un preu de 1’5 euros.
D’altra banda, cal recordar que si les veïnes i veïns volen conéixer la història de la Torre-Campanar amb la seua família, amics o companys de treball, a banda de les visites guiades que ofereixen des de l’associació, es pot sol·licitar visites privades per a grups a partir de 10 persones.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia