Del 22 al 25 de juliol se celebrarà el festival de dansa “Endánzate” en les instal·lacions del Resort Mas Camarena de Bétera. Fa uns mesos es va signar un conveni de col·laboració, per a la celebració d’aquest esdeveniment en el citat espai.

La Comunitat Valenciana és una font d’iniciatives, projectes, artistes i esdeveniments de dansa en múltiples formats, la qual cosa enriqueix l’oferta i reforça i consolida el sector. En aquesta direcció, el festival “Endánzate” sorgeix de la voluntat d’oferir un producte combinat d’exhibició de dansa, taller formatiu amb rerefons social i finestra en la investigació i la difusió de la dansa.

La projecció del festival, tant pel prestigi de les companyies com la idea mateixa del festival de trencar fronteres, de buscar enllaços i acostar a València professionals del sector de la dansa en els seus diversos vessants (cultural, tècnica, docent, investigadora..) intenta ser una projecció nacional en aquest any degut a la situació excepcional causada per la pandèmia a nivell de desplaçaments de les persones, però que a partir de les seues successives edicions tindrà una projecció definidament internacional.

Tota la programació completa, així com la reserva d’entrades, la podeu trobar en el següent enllaç: https://www.valenciaendanza.com/endanzate/.

A més d’espectacles de luxe amb artistes i professionals de gran renom, hi haurà tallers i activitats.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia