En la vesprada del passat diumenge, 11 de juliol, la Policia Local de l’Eliana, segons s’ha informat des de la pàgina web oficial de l’Ajuntament d’aquest citat municipi, va evitar l’ocupació d’un xalet situat en una de les urbanitzacions de la localitat. Diversos veïns de l’entorn de l’Avinguda Sant Antoni de Benaixeve van donar avís que unes persones havien saltat la tanca de l’habitatge i havien col·locat un cadenat a la porta de la parcel·la.

Es van personar dues patrulles de la Policia Local i van comprovar que, en efecte, al jardí es trobaven dues dones, un home i un menor als quals van instar a sortir a l’exterior per a procedir a la seva identificació. L’home era veí de València i la resta de Paterna, comptant tots ells amb antecedents penals. Van declarar que, en veure la casa abandonada, volien veure-la per dins per a quedar-se a dormir uns dies. Van ser informats que s’anaven a obrir diligències davant el Jutjat.

Al lloc dels fets van acudir també efectius de la Guàrdia Civil i Policia Local de Sant Antoni, aquests últims van sancionar també als presumptes okupes per conducció negligent en el seu terme i per mancar el seu vehicle de la preceptiva ITV.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Zamora, ha declarat que “la col·laboració ciutadana és imprescindible perquè la Policia Local puga realitzar una labor de vigilància ràpida i efectiva”, especialment en època estival quan el fet que moltes persones s’absenten per vacances pot afavorir l’augment de casos de robatoris en habitatges i ocupacions.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia