Igual que en altres ocasions, un veí de la zona del carrer Godella i carrer Bufilla de Bétera (carrers pròxims del barri conegut com a Goya) ens ha tornat a avisar de l’avaria o apagada de llum que s’ha produït aquesta nit passada a la zona. Segons ens explica, és la primera nit sense llum de l’estiu.

No és la primera vegada que alguns veïns residents a aquesta part del municipi s’han ficat en contacte amb l’equip de Betera.com per a informar de la situació i ens han enviat alguna imatge, indicant que quan ocorre estan sense llum diversos dies i que els talls de llum es produeix per trams.

En aquest sentit, recordem que ja fa uns mesos se vam ficar en contacte amb l’àrea pertinent i ens van comunicar que pot ser que a vegades salte el diferencial i es donen apagades concretes i imprevistos, per a això ens van indicar que els veïns i veïnes en veure aquesta situació es posen en contacte amb la Policia Local a fi que aquests informen l’electricista.

També volem recordar que per registre d’entrada els veïns poden informar sobre aquests assumptes al consistori i també poden fer els seus precs i preguntes en el ple ordinari de cada mes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia