En algunes ocasions, alguns veïns i veïnes de Bétera ens han comunicat o han comentat a través de les Xarxes Socials que no s’assabentaven a temps de tota la programació cultural de la localitat. Aquest assumpte també va eixir en el passat Ple Ordinari de juliol de Bétera, dins del torn de precs i preguntes dels veïns, quan una veïna resident en Torre en Conill va comentar que alguns residents d’aquesta zona no eren sabedors de vegades dels actes culturals que es duen a terme al municipi. Doncs, la veïna va indicar que algunes persones no estan tant al dia amb les noves tecnologies i només s’informen si els arriba d’alguna altra manera que no siga de forma digital.

En aquest sentit, regidor de Cultura, Manuel Chover, va reconéixer el problema, ja que la programació en paper que havia d’haver arribat als veïns de la zona no havia arribat a tots (ell inclòs) i va explicar que tenia prevista una reunió per a tractar aquesta falta de comunicació i les mesures a dur a terme per a poder solucionar-ho.

A continuació, adjuntem les declaracions del responsable d’aquesta àrea:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia