En el Ple Ordinari de juliol, també es va parlar d’un registre d’entrada on una empresa sol·licita la recuperació del Mas de la Verge.

“Pel que diu el registre no és un mas catalogat dins dels masos del Pla General d’Ordenació Urbana i, per tant, no gaudiria la possibilitat de poder restaurar-se per a fer un ús de restauració o hostalatge, però entenc que és un mas en una situació que mereix la seua recuperació i amb una voluntat per banda dels propietaris de reparar-lo per a fer negoci. Jo crec que és positiu per a l’Ajuntament de Bétera una valoració i m’agradaria saber si se li donarà una resposta”, va plantejar el regidor de Compromís, Joano Baudés.

La responsable d’Urbanisme, Eva Martínez, va explicar que sí que s’havia dut a terme una reunió amb ells.

“Per a mi és una altra de les pegues el fet de tindre un Pla General tan obsolet amb el tema dels usos. Òbviament, coincidisc amb tu en què un Mas per a poder mantindre aquesta classe d’infraestructures que per a mi tenen un valor arquitectònic que cal conservar, ja no pot ser solament amb l’agricultura sinó que també s’hauria de permetre altres usos que puguen mantindre i explotar també aquesta classe d’edificacions. Se li va donar als interessats, des dels serveis tècnics de l’Ajuntament, unes pautes que podrien estudiar i treballar per a justificar aquesta necessitat i, d’aquesta manera, que siga legal poder fer aquesta actuació”, va declarar Eva.

A continuació, ajuntem un vídeo resumint aquest assumpte:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia