La Mancomunitat Camp de Túria va mantindre aquest dimecres, 14 de juliol, una reunió de treball amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP). En concret, el departament de Promoció Econòmica de l’ens supramunicipal es va reunir amb personal tècnic de la FVMP amb l’objectiu de crear aliances que milloren la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Camp de Túria.

En la trobada es van tractar diversos temes com la despoblació que afecta els municipis de Domenyo i Gàtova i la col·laboració necessària entre administracions per a desenvolupar accions que potencien el creixement a la comarca.

La cita també va servir per a donar a conéixer a la FMVP les accions i projectes que es desenvolupen des de l’àrea de Promoció Econòmica dirigides a impulsar i rellançar l’economia local. El treball continuarà amb noves reunions i posada en comú d’activitats dirigides a la població.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia