Un dels plats forts de l’estiu arriba demà divendres, 16 de juliol, a l’Ateneu de Bétera. Doncs, Mireia Vives i Borja Penalba oferiran un concert a la plaça del Mercat.

Aquest concert donarà inici al voltant de les 22.30 hores i no cal reserva prèvia. L’assignació de seients es durà a terme des de les 22.00 hores.

Els asssistents al concert podran aprofitar per signar la ILP Tres Voltes Rebel per la gratuïtat dels productes per a la menstruació i per fer la seua aportació a la recollida de material higiènic femení per a les refugiades dels camps de Grècia.

Mireia Vives, veïna de Llíria, va començar la seua carrera musical amb Bakanal i va continuar amb el grup de música rap Rapsodes. També, és una de les components del conjunt artístic Ovidi i conforma un duet musical amb el guitarrista Borja Penalba.

Per la seua banda, Borja Penalba és un compositor, productor, arranjador i músic espanyol, havent treballat amb, entre altres, Feliu Ventura, Lluís Llach, María de la Mar Bonet, Doctor Dropo, Obrint Pas, Miquel Gil, Joan Amèric, Marc Parrot, Silvia Pérez Cruz, Bruno Oro, Albert Pla, Lídia Pujol, Elena Gadel, Lluís Danés, Verdcel, Aspencat o Andreu Valor. També va ser membre del grup valencià de rock Dropo.

L’any 2016, L’amor fora de mapa fou el primer disc conjunt de Mireia Vives i Borja Penalba i la referència número 100 del segell discogràfic Mésdemil.

L’any 2017, Vives i Penalba publicaren el seu segon disc, Línies en el cel elèctric, plantejat com un conjunt d’illes-cançó i un homenatge als paisatges i les persones que conformen l’univers del duet.

Cançons de fer camí, publicat l’any 2019, fou el tercer disc del duet valencià, format per 19 cançons entre originals, poemes musicats i versions de referents musicals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia