La primera edició viscuda durant el curs 2020-2021 ha sigut un èxit i per això L’Alqueria del Basket  y el Complex Educatiu Mas Camarena tornen a unir sinergies per a posar en marxa la segona edició d’un dels programes acadèmic-esportius més importants de tota Europa.

Bàsquet i ensenyament, en un mateix programa. L’experiència d’un club històric a Europa com València Basket, la infraestructura de L’Alqueria  i Resort Mas Camarena i el complet programa educatiu que ofereix Mas Camarena donen l’oportunitat de millorar les teues habilitats esportives i els teus estudis paral·lelament, vivint a més una experiència única.

Dirigit principalment a l’alumnat de Secundària i Batxillerat, és una opció especial per a aquell estudiant tant de fora de la Comunitat Valenciana com de les fronteres espanyoles.

Es tracta d’una oferta única de curs complet integrant formació acadèmica adaptada a les necessitats personals de l’alumnat i la formació esportiva a l’entorn del València Basket, si bé, totes dues entitats estudiaran cada cas amb el propòsit de donar una resposta adaptada a cada situació.

Mas Camarena ofereix una flexibilització dels estudis, amb adaptacions curriculars, i d’horari, tutorització personalitzada,  a més és un col·legi altament tecnològic facilitant els estudis a distància en el moment que un alumne tinga una concentració o competició.  Un equilibri perfecte per a la formació dels seus estudis i l’esport.

La directora del centre educatiu Mas Camarena, ha afirmat que la clau és una bona planificació, flexibilitat d’horaris,  i bones eines tecnològiques per a així aconseguir una combinació d’estudis i esport al més alt nivell.

 

 

El dia dia del Programa

Un dia tipus conjuga entrenament individual en les instal·lacions de Mas Camarena (amb un entrenador de València Basket), programa d’estudis en el Centre, i entrenament d’equip en L’Alqueria del Basket. Així mateix, el club integra a cada alumne en l’estructura d’equips de València Basket, concorde al seu nivell personal, tot sota el criteri esportiu dels coordinadors. En aqueixa estructura podria entrar dins de la Pedrera, de l’Escola o d’Associacions vinculades.

Residència d’Estudiants

D’altra banda, Mas Camarena dona la possibilitat als estudiants i esportistes de fora de València de residir en la seua residència d’estudiants, dos edificis independents en un espai de més de 100.000m2.

Un allotjament confortable, amb un excel·lent entorn, que permet oferir un ambient tranquil, familiar. A més cada alumne rep una atenció molt personalitzada ja que s’adapta la seua estada a les seues necessitats acadèmiques i esportives.

Compta amb habitacions individuals, dobles i triples totes elles molt àmplies i amb llum natural, bany privat, perfectament equipades i climatitzades.

Inscripció

Totes dues entitats oferiran l’educació acadèmic-esportiva durant un curs sencer, amb l’allotjament i manutenció inclosos, tots aquells interessats a combinar l’excel·lència dels estudis amb l’experiència que ofereix un club històric com València Basket en bàsquet ja poden fer la seua inscripció. Es pot realitzar en la web www.alqueriadelbasket.com.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia