La XIX edició del Cicle de Concerts de Música Clàssica continua hui per tercer cap de setmana consecutiu. Aquest cicle es durà a terme fins el dissabte 17 de juliol, sempre complint amb les mesures sanitàries establides i amb un aforament restringit.

Un any més, aquest esdeveniment musical es celebra  a l’Ermita del Calvari.

Tots els concerts comencen al voltant de les 22.00 hores.

Aquest divendres 16 de juliol, amb el nom “Salt of the earth”, actuaran Vicent Gelós, a la flauta i Carlos Apellániz, al piano.

Per a tancar el cicle d’enguany, el dissabte 17 de juliol tindrà lloc el concert “Piazzola” interpretat pel violí de Leticia Moreno, una virtuosa violinista contrastada en el món de la música clàssica realitzant nombrosos concerts a nivell nacional i internacional com a solista de les millors orquestres simfòniques A ella li acompanyarà el piano de Claudio Constantini.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia