L’equip de Betera.com ha visitat al matí, aquest divendres, l’Hort de les Alfàbegues de Bétera. Allí ens hem trobat a Ramón Asensi i a la seua companya Glòria treballant de valent perquè les Alfàbegues de Bétera estiguen per al mes d’agost, tan boniques com sempre.

I és que encara que les Alfàbegues no puguen lluir en la tradicional “Rodà”, el treball en l’Hort ha de ser el mateix. Doncs, la Mare de Déu d’Agost tindrà igualment la seua alfàbega, encara que la pandèmia impedisca que les alfàbegues isquen en cercavila. A més a més, com cada any, hi han alfàbegues destinades a diferents institucions i espais concrets.

Enguany, les alfàbegues estan creixent a bon ritme, i és molt possible que algunes arriben a superar els 2 metres quan arribe l’agost.

A continuació, us oferim l’entrevista que li hem fet a Ramón. Demà, compartirem també unes imatges de la nostra visita.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia