Un nombrós grup de veïns i veïnes de l’Albereda de Bétera manifesta el seu malestar per la instal·lació de la Fira, un any més i durant 37 dies, a escassos metres de les seues cases pel que pateixen sorolls, brutícia i insalubritat als carrers i en les seues pròpies cases.

Hui dia, un col·lectiu de veïns de l’Albereda Escultor Ramón Inglés de Bétera hem sol·licitat una reunió urgent per a mostrar el nostre malestar davant la instal·lació, un any més, de la Fira en aquesta Avinguda, a escassos metres dels nostres habitatges i amb tots els perjudicis que comporta.

En la instància enviada a l’Ajuntament se sol·licita una reunió urgent amb la Sra. Alcaldessa i el secretari del consistori per a mostrar el nostre malestar davant la falta de preavís als veïns i veïnes d’aquesta zona sobre la instal·lació de la Fira, més encara quan des de fa anys es ve manifestant el nostre desacord davant la celebració continuada de tot acte festiu en els voltants de les nostres cases i s’ha tractat de buscar altres alternatives per a la ubicació de la Fira i altres actes que se celebren tradicionalment durant tot l’any en aquesta mateixa ubicació.

A més, enguany, a totes les molèsties que venim patint: sorolls, aglomeracions, insalubritat i brutícia als carrers i en els nostres propis habitatges, etc. se’ls suma la greu situació sanitària en la qual es troba el nostre municipi i que, no estant encara controlada i havent-hi indicis d’una nova ona de contagis que afecta especialment la joventut del nostre municipi, fa que no vegem adequada la instal·lació de la fira durant 37 dies, més encara quan no se celebraran les festes patronals.

Així doncs, la nostra intenció no és que deixen de celebrar-se aquest tipus d’actes en el nostre municipi, però sí que es puguen buscar alternatives i consensuar altres possibles ubicacions que no ens priven del dret al descans durant més d’un mes, 37 dies concretament, del 16 de juliol al 22 d’agost.

En definitiva, el que proposem és que es puga canviar la seua ubicació als afores, on no moleste de manera tan directa als veïns i veïnes de l’Albereda; o, es reduïsca aquesta instal·lació als deu dies en què s’hagueren celebrat les festes locals, com es fa en la majoria de municipis.

 

Agrupació de veïns i veïnes Albereda de Bétera
A Bétera a 15 de juliol de 2021

Betera.com recorda, de nou, la resposta oferida pel regidor de Festes en el ple ordinari de juliol després d’un prec d’una veïna *realcionado amb el mateix assumpte:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia