El Tio Canya i el Drac del Patriarca” és el nom de l’espectacle que amenitzarà la vesprada d’aquest diumenge, 18 de juliol, a Bétera.

Aquest acte d’oci en família es durà a terme en l’esplanada de l’Albereda, a les 20.00 hores, a càrrec de la companyia teatral “Amimic Teatre“.

Tothom coneix la famosa història del drac del Patriarca però… Què queda d’aquell conte que els nostres iaios ens contaven davant la llar?, Qui va ser realment l’heroi que el va derrotar? A l’església del Patriarca es pot veure la bèstia que atemoria el camp del Túria i hui us revelaran qui va ser el camperol que amb la seua intel·ligència va acabar amb el maleït cocodril. Actrius, titelles i música en directe amb cançons tradicionals valencianes fan que aquesta proposta d’Amimic Teatre recupere una part de la nostra identitat tal com ens ensenyà el tio Canya.

Amimic Teatre va iniciar la seua  trajectòria en la primavera de 2008 en unir els esforços de tres companyies, VERA TEATRE, TEATRE MILA F.R. i FA TEATRE. Des de llavors les propostes escèniques uneixen art, teatre i infància.

Així, Amimic Teatre  es unequip format per actors, músics i titellaires….

Aquesta agrupació compta amb més de trenta obres de teatre rodades en espais culturals, teatres i auditoris de tota la Comunitat Valenciana i alguns punts d’Espanya i un ampli rang de clients que continuen mostrant ser fidels a una companyia com és Amimic Teatre.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia