Dins del cicle de visites guiades nocturnes a la Torre-Campanar de la Puríssima Concepció “Històries del campanar”, el pròxim divendres 23 de juliol, la Colla de Campaners de Bétera tornarà a obrir les portes del campanar per a oferir una nova visita guiada nocturna.

La visita serà a les 22.30 hores, des de la porta principal de l’església de la Puríssima Concepció.

La Colla de Campaners de Bétera també ha anunciat en les seues Xarxes Socials les pròximes dates per a la realització de més visites nocturnes:

  • Divendres 6 d’agost a les 22.30  hores.
  • Divendres 20 d’agost a les 22.30 hores.
  • Divendres 3 de setembre a les 22.30 hores.

Totes elles tenen un preu de 2 euros, a benefici de la campanya pro-restauració del Campanar.

El grup de visita també es redueix a 10 persones i es deurà reservar plaça enviant un correu electrònic a colladecampanersbetera@gmail.com. Per una bona realització de la visita, serà obligatori l’ús de la mascareta i seguir el protocol de seguretat sanitària.
Des de la Colla de Campaners de Bétera continuen apropant-nos la història i el secrets que s’amaguen a l’interior de la nostra Torre-Campanar de Bétera.
Després de l’estiu tornaran les visites guiades de dia, amb un preu de 1’5 euros.
D’altra banda, cal recordar que si les veïnes i veïns volen conéixer la història de la Torre-Campanar amb la seua família, amics o companys de treball, a banda de les visites guiades que ofereixen des de l’associació, es pot sol·licitar visites privades per a grups a partir de 10 persones.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia