Un any més, Bétera va acollir el passat dissabte, 17 de juliol, la Runcàncer del circuit de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. A les 10.00 hores, donava el seu tret d’eixida aquesta marxa. Les dames del càncer de Bétera va instal·lar de nou el seu estand per a vendre els últims dorsals i samarretes per a participar en aquest esdeveniment esportiu i solidari. No obstant, aquestes també van estar els dos dimarts anteriors venent aquestes samarretes i dorsals al Mercat Municipal.

Per a participar els veïns i veïnes de Bétera han comprat tant el dorsal (4 euros) com la samarreta de 2021, que enguany ha sigut rosa i blanca, i que tenia un preu de 6 euros.

En total, en aquesta edició, s’han recaptat 4.300 euros que van íntegrament destinats a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) per a la investigació d’aquesta malaltia.

Però l’entitat local de Bétera no solament organitza esta cursa, amb l’objectiu de recaptar fons durant l’any les integrants realitze diferents accions com una col.lecta i un sopar benèfic, entre altres.

Cadascun al seu ritme, l’important era col·laborar i participar en la marxa que va recórrer camins i carrers de la localitat, que van realitzar persones de totes les edats corrent, caminant… Acabant de nou en la línia de meta situada en l’esplanada de l’Albereda.

A continuació, adjuntem una fotogaleria d’imatges i, en una pròxima publicació compartirem un breu vídeo.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia