Les visites guiades per l’Hort de les Alfàbegues de Bétera han tornat enguany, després de l’èxit de l’any passat.

Aquesta iniciativa es va posar en marxa perquè les veïnes i veïns, tant de Bétera com d’altres localitats, pogueren conéixer de primera mà aquesta majestuosa planta, la seua tradició i  història en Bétera.

Les visites de 2021 van iniciar-se el passat dijous 08 de juliol i continuaran els pròxims dijous 22 i 29 de juliol, donant inici a partir de les 10.00 hores.

Les visites s’organitzen en grups reduïts, amb places limitades i baix petició per a evitar aglomeracions. Tots els interessats a assistir hauran d’enviar un correu electrònic a turismo@betera.es indicant les seues dades.

La persona encarregada durant tot l’any d’elles, Ramón Asensi, és qui guia als assistents per l’hort i els conta la seua història.

De primera mà, hem volgut saber com són aquestes visites i la seua repercussió entre la població. Per aquest motiu, durant la nostra visita a l’hort, el passat divendres, van preguntar-li a Ramón sobre aquesta iniciativa i, en aquest vídeo, podreu escoltar i veure què ens conta al respecte:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia