A partir del 4 d’agost, Bétera comptarà amb una Oficina de l’Agricultor per a assessorar en ajudes i subvencions, oferir un servei de divulgació de qüestions relacionades amb l’agricultura i l’agroalimentació i donar assistència tècnica al consistori sobre la creació d’ordenances del medi rural.

La principal finalitat que persegueix aquesta oficina, que se situarà en l’edifici de la Policia Local i obrirà els dimecres al matí, és estar al costat dels agricultors i continuar fomentant l’agricultura en la localitat, de gran arrelament agrícola.

Els serveis que prestarà són donar informació i assessorament en ajudes i subvencions de l’àmbit agrari i agroalimentari; donar serveis de divulgació, informació i comunicació de temes d’interés relacionats; i oferir assistència tècnica al consistori per a la creació d’ordenances municipals relativa a l’agricultura i el medi rural de Bétera.

L’Oficina de l’Agricultor realitzarà jornades i tallers de dinamització de l’agricultura per a la seua millora sota el nom “El dia de parlar del camp“, que tractaran de temes d’actualitat i d’interés per al debat i el diàleg constructiu gràcies a la participació d’assistents.

Entre ells, també es troba el model d’explotació agrícola sostenible cap a la nova PAC o estructures agràries enfocades a millorar l’agricultura del municipi.

La primera acció serà una xarrada informativa sobre el “Cotonet de Sud-àfrica” el dimecres 28 de juliol a la Casa de la Cultura.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia