A partir de demà dimecres, 22 de juliol, les instal·lacions del Resort Mas Camarena de Bétera acolliran el festival de dansa “Endánzate“.

Fa uns mesos es va signar un conveni de col·laboració, per a la celebració d’aquest esdeveniment en el citat espai. Aquest esdeveniment cultural es celebrarà fins al diumenge 25 de juliol.

Tota la programació completa, així com la reserva d’entrades, la podeu trobar en el següent enllaç: https://www.valenciaendanza.com/endanzate/.

A més d’espectacles de luxe amb artistes i professionals de gran renom, hi haurà tallers i activitats.

De fet, queden les últimes places per al Taller “Endánzate en la Vida”, on participa l’Associació Aspanion Xiquets amb Càncer i han convidat a joves de Bétera de fins a 18 anys a participar. Aquest es durà a terme el pròxim diumenge, 25 de juliol.

taller és gratuït fins a completar l’aforament.
Els interessats i interessades en la inscripció deuran contactar a través del següent correu electrònic: i.puig@artelibera.es

La Comunitat Valenciana és una font d’iniciatives, projectes, artistes i esdeveniments de dansa en múltiples formats, la qual cosa enriqueix l’oferta i reforça i consolida el sector. En aquesta direcció, el festival “Endánzate” sorgeix de la voluntat d’oferir un producte combinat d’exhibició de dansa, taller formatiu amb rerefons social i finestra en la investigació i la difusió de la dansa.

La projecció del festival, tant pel prestigi de les companyies com la idea mateixa del festival de trencar fronteres, de buscar enllaços i acostar a València professionals del sector de la dansa en els seus diversos vessants (cultural, tècnica, docent, investigadora..) intenta ser una projecció nacional en aquest any degut a la situació excepcional causada per la pandèmia a nivell de desplaçaments de les persones, però que a partir de les seues successives edicions tindrà una projecció definidament internacional.

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia