La fira de Bétera compta amb uns Agents Covid-19, amb la finalitat del compliment de les mesures sanitàries en el recinte firal. Aquests agents, deuen recórre el citat recinte cada dia, de 19.00h a 00.00 hores, informant de la normativa i vetlant pel compliment d’aquesta.

Són 10 els Agents Covid-19, els quals també han d’informar sobre les possibles sancions si no es compleix la normativa. Aquests agents estaran al recinte fins al pròxim 22 d’agost, data en la qual finalitzarà també la fira.

Concretament, les funcions dels Agents Covid-19 són recordar als usuaris de les atraccions les mesures establides per a millorar la prevenció contra la covid-19 i vigilar que les atraccions siguen desinfectades, tinguen gel hidroalcohòlic i no es produïsquen aglomeracions en les mencionades atraccions.

En aquest sentit, els usuaris de la fira de Bétera han d’utilitzar gel hidroalcohòlic en pujar i baixar de cada atracció, han de mantindre la distància de seguretat interpersonal en les cues d’espera i en les mateixes atraccions. En el cas de no haver possibilitat de mantindre la distància pertinent, han de portar obligatòriament la mascareta igual que en atraccions amb espais tancats.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia