El cinema d’estiu torna aquest cap de setmana, com tot el mes de juliol.

Hui dissabte, 24 de juliol, la sessió serà a les 22.30 hores en les instal·lacions de ‘Frutos Bétera’ (Avinguda Alcalde Vicente Cremades Alcacer).

A més a més, demà diumenge, 25 de juliol, la sessió es durà a terme a les 22.00 hores en la Pista de Futbol R-7 de la urbanització Torre en Conill.

El preu de l’entrada és de 4’50 euros i la pel·lícula escollida per a aquest cap de setmana és la comèdia coneguda com “A todo tren”.
En la imatge adjunta es troba tota la programació del mes.

 “A todo tren. Destí Astúries” és una pel·lícula espanyola còmica de 2021 dirigida per Santiago Segura. És una pel·lícula familiar que sorgeix de l’èxit en taquilla de Pare no hi ha més que un (2019) i la seua seqüela Pare no hi ha més que un 2 (2020).

A todo tren. Destí Astúries” està protagonitzada per Santiago Segura i Leo Harlem com el pare d’un dels xiquets i l’avi de dos d’uns altres, respectivament, encarregats per un grup de pares de portar als seus fills a un campament d’estiu. Al costat d’ells, completen el repartiment els xiquets Lluna Fulgencio, Sirena Segura, Alan Miranda, Eneko Otero, Javier García i Verónica López. Entre els adults estan Diego Arroba («El Celles»), Florentino Fernández, Joaquín Reyes i David Guapo.

Quan Ricardo (Santiago Segura) decideix portar al seu fill a un campament a Astúries en un tren nocturn, alguns pares proposen que siga ell qui porte a diversos dels seus fills. No obstant això, no compten que en l’últim minut li acompanye Felipe (Leo Harlem), avi de dos dels xiquets, un tipus extravagant i irresponsable. Quan el tren arranca sense Ricardo ni Felipe, però amb els xiquets sols dins, començarà una absurda persecució per a aconseguir al tren, i un eixelebrat viatge per part dels xiquets on faran totes les entremaliadures que no s’atrevien a fer davant dels majors.

La pel·lícula es va estrenar el passat 8 de juliol de 2021 en 359 cinemes, amb un èxit absolut.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia