Lola Caballero, Aitana Pérez i l’equip júnior femení, Campiones d’Espanya

Del 17 al 23 de juliol s’han celebrat a Galícia (Laxe i Razo) els campionats d’Espanya d’Estiu, on han participat 37 nadadors del Club Natació SOS Bétera de les categories infantil, cadet, juvenil, júnior i absolut. En total, s’han aconseguit 9 medalles (5 ors, 1 plata i 3 bronzes) i un diploma per a l’equip cadet femení com a terceres classificades, així com grans resultats en diferents finals de les proves, tant d’arena com d’aigua.

D’entre tots els socorristes, cal destacar la participació de Lola Caballero, tres vegades campiona d’Espanya júnior (Ocean, Carrera amb taula de salvament i Carrera amb ski de salvament), bronze en categoria absoluta (Carrera amb ski) i el quart lloc en Ocean absolut. També es van proclamar Campiones d’España Aitana Pérez, en la prova de nadar surf infantil, i l’equip júnior femení (Andrea Sanfeliu, Lola, Carolina Cabo i Alejandra Campos) en la prova de Salvament amb tub de rescat.

Les altres medalles han anat a parar per a Andrea i Lola, subcampiones d’Espanya en la prova de Rescat amb taula júnior; també per a Ana Inés Ordóñez i Irene Arnal, bronze en rescat amb taula cadet, i per a Borja Fabregat, Víctor Cebrián, Luís Vallejo i Dani Rodes, bronze en la prova de Salvament amb tub de rescat absolut.

Altres posicions destacades van ser els quarts llocs d’Aina Arnal en la final de banderes cadet, Ana Inés en Carrera amb taula de salvament cadet, i Luis i Borja en rescat amb taula de salvament absolut.

Els representants del Club SOS Bétera van estar acompanyats a Galícia pels entrenadors Víctor Cebrián (en el cas d’infantils i cadets) i Miguel Ángel Sinisterra (en totes les categories), que van animar i van aconsellar en cada prova als socorristes, així com pels familiars desplaçats.

Des del Club volen agrair l’esforç i felicitar a tots els seus nadadors i nadadores, tant pels èxits individuals com d’equip, que són el resultat d’una gran faena durant un any molt complicat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia