Aquest dissabte, 24 de juliol, torna el teatre al corral de l’Ateneu de Bétera de la mà de Zorongo Teatre. La cita serà a les 21.45 hores.
L’obra representada serà “Mamaaa!!!”. MªJosé Fabregat representarà a ‘Juanita’ i Ismael Catelló ‘Paquito’.
Jordi Sánchez i Pep Antón són els autors d’aquesta obra.
Una mare de 102 anys amb una embòlia, una grip i molt poques ganes de morir-se; un fill de més de 70 amb una dona possessiva i mig calba, una empresa que s’afona i una jublilació que no arriba, o arriba; un altre fill de 60 que la cuida, la banya, la pentina i quasi la mata (a la de l’embòlia); una testimoni de Jehová que els visita cada dimecres; moltes llibretes i pocs estalvis; una casa que cal vendre (però,ja!); una pistola que es dispara; un orinal que per a la bala; un viatge a les Canàries…o a Alaska; i timbres, timbres…., molts timbres. Una comèdia, clar.
Jordi Sánchez és autor dels textos teatrals Excuses!, Sóc Lletja, Fum Fum Fum, Kràmpack i Mareig. Guionista i creador de les sèries de TV Plats Bruts i L’un per l’altre, -en les quals també participa com a actor protagonista- i dels llargmetratges Se Vende i Excuses! Com a actor, ha participat en els muntatges teatrals Sexes, Excuses!, Kràmpack, Sóc Lletja, L’Avar i El Mercader de Venècia entre d’altres; i en els llargmetratges En la Ciudad, Excuses! i Susana. El 2003 va rebre el premi MAX com a autor per Kràmpack i el 2002 el Premi Ondas a la millor sèrie de TV per Plats Bruts.Pep Anton Gómez és autor i director teatral. D?entre els seus textos dramàtics destaquen Els Tres Mosqueters, El Tercer Policia, Guinyolades, Mamaaa!!! i Entre dos Senos (aquest últim també en col·laboració amb el Xavier Bertran). Ha estat director i guionista de la sèrie L’un per l’altre, emesa per TV3, i guionista dels llargmetratges Excuses! i Se Vende (actualment en fase de preproducció). Como a director teatral destaquen els seus muntatges de Sexes, El Club de la Corbata, Excuses!, El Pati, El Tercer Policia, Els Tres Mosqueters, Entre dos Senos, La Doble Inconstància i El Vol d’Ícar.Mamaaaa!!!Una mare amb 102 anys, una embòlia, una grip i molt poques ganes de morir-se; un fill de més de 70 amb una dona possessiva i mig calba, una empresa que s?enfonsa i una jubilació que no arriba, que no arriba; un altre fill de 60 que la cuida, la banya, la pentina i gairebé la mata (a la de l’embòlia); una testimoni de Jehovà que els visita cada dimecres; moltes llibretes i pocs estalvis; una casa que s’ha de vendre però, ja!; una pistola que es dispara; un orinal que para la bala; un viatge a les Canàries… o a Alaska; i timbres, timbres… molts timbres.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia