Bétera està repartint entre els xiquets i xiquetes de famílies més necessitades del municipi 500 tiquets perquè tinguen l’oportunitat de gaudir de la Fira aquest estiu.

Aquesta acció es du a terme a través de la donació d’aquests vals per part de l’Associació d’Industrials Firaires de Llevant perquè els més xicotets d’aquestes famílies també puguen gaudir de les atraccions instal·lades en l’Albereda.

L’objectiu d’aquest repartiment, que ve desenvolupant-se des de fa anys, és crear igualtat d’oportunitats entre les xiquetes i xiquetes de la població que pertanyen a famílies en risc d’exclusió social amb les quals treballa la regidoria de Drets Socials al llarg de l’any.

La totalitat dels tiquets són entregats a aquestes famílies perquè puguen gaudir de la fira com la resta dels veïns i veïnes del municipi. El lliurament d’aquests vals es realitza atenent les edats dels fills i filles d’aquestes famílies, d’entre 2 i 14 anys.

Aquesta iniciativa se suma al lliurament d’un bo per a la piscina d’estiu durant el mes d’agost per a aquells menors en situació de vulnerabilitat que participen en el programa estival de la regidoria.

Cal recordar que la fira de Bétera compta enguany amb uns Agents Covid-19, amb la finalitat del compliment de les mesures sanitàries en el recinte firal. Aquests agents, deuen recórre el citat recinte cada dia, de 19.00h a 00.00 hores, informant de la normativa i vetlant pel compliment d’aquesta.

Són 10 els Agents Covid-19, els quals també han d’informar sobre les possibles sancions si no es compleix la normativa. Aquests agents estaran al recinte fins al pròxim 22 d’agost, data en la qual finalitzarà també la fira.

Concretament, les funcions dels Agents Covid-19 són recordar als usuaris de les atraccions les mesures establides per a millorar la prevenció contra la covid-19 i vigilar que les atraccions siguen desinfectades, tinguen gel hidroalcohòlic i no es produïsquen aglomeracions en les mencionades atraccions.

En aquest sentit, els usuaris de la fira de Bétera han d’utilitzar gel hidroalcohòlic en pujar i baixar de cada atracció, han de mantindre la distància de seguretat interpersonal en les cues d’espera i en les mateixes atraccions. En el cas de no haver possibilitat de mantindre la distància pertinent, han de portar obligatòriament la mascareta igual que en atraccions amb espais tancats.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia