En la vesprada del passat diumenge, 25 de juliol, la Policia Local de l’Eliana va tornar a evitar l’ocupació d’un habitatge situat en en el casc de la localitat. I de nou va ser gràcies a l’avís d’un veí de l’entorn que va donar l’avís en detectar la presència de persones en una casa deshabitada.

Es van personar en el lloc agents de la Policia Local i van comprovar que la tanca i la porta d’accés a l’habitatge estaven trencades, trobant-se a l’interior una dona i els seus cinc fills, quatre d’ells menors. No es van trobar estris dels ocupants, excepte dues bosses amb articles de neteja i un poc de menjar. Els agents van procedir a la seva identificació i els van informar de la normativa i les repercussions judicials i penals. Al lloc dels fets va acudir també una patrulla de la Guàrdia Civil.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Zamora, va destacar que “en tres caps de setmana consecutius la Policia Local ha intervingut per a evitar dues ocupacions i un robatori en habitatge, aquest últim amb sis detinguts.

En les tres operacions s’ha pogut actuar de manera ràpida i efectiva gràcies a les crides de veïns per a alertar de la situació”.

Doncs, cal recordar que el passat dimecres 21 de juliol la Policia Local de l’Eliana també va detenir a sis persones que es trobaven robant a l’interior d’un habitatge del barri de Entrepinos. Prop de les 22.00 hores, es va rebre una crida d’un veí de la zona que havia escoltat cops a l’interior d’aquest habitatge, la qual cosa va aixecar les seves sospites.

Agents de la Policia Local es van personar en el domicili i van poder comprovar que s’havien forçat les portes d’accés. A l’interior es trobaven sis persones, tots homes, que van ser detinguts i traslladats a les dependències policials, on van romandre en custòdia fins que van ser recollits per un furgó de la Guàrdia Civil.

El telèfon de la Policia Local és el 96 274 07 01 i els agents estan actius a qualsevol hora i tots els dies de l’any per a prevenir accions delictives. Qualsevol veí o veïna de la localitat pot requerir-los davant la més mínima sospita que s’estigui cometent un delicte.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia