Aquest matí hem rebut la següent informació d’un veí, adjuntada amb la imatge que compartim:

“Des de la comunitat de veïns del carrer CID 1, 3 es vol reiterar, una vegada més, la necessitat de posar mesures per a evitar que els vehicles estacionen, ocupant la zona del gual i impedint l’entrada i eixida de vehicles en moltes ocasions.

Se suposa que aquesta prohibit estacionar en en un dels costats, segons siga l’any parell o imparell. Però a causa de la passivitat de molts conductors i a la poca presència de l’autoritat, pels motius que siguen, els conductors aparquen sense importar si obstrueixen el gual.

Una possible solució seria posar ‘bolardos’ a banda i banda de la zona groga del gual.

Aquesta situació es repeteix tots els dies”.

Després de donar a conéixer una de les inquietuds dels nostres veïns, us recordem que aquest tipus de denúncies i demandes veïnals també es poden donar a conéixer en el consistori per registre d’entrada o enviar com a prec o pregunta en la secció de precs i preguntes veïnals dels plens ordinaris municipals de Bétera de cada mes. D’aquesta manera, es pot atendre i conéixer de primera mà les necessitats de les veïnes i veïns del municipi.

Així mateix, reiterem de nou que des de Betera.com sempre estem a la vostra disposició per a conéixer també les vostres opinions i comentaris d’una manera constructiva i en benefici d’una Bétera millor i més bonica. Per a això, comptem amb una secció d’opinió, una altra de foto denuncia i una altra de Gent de Bétera, des de fa molts anys. En elles, vosaltres sou els principals protagonistes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia