El Complex Educatiu Mas Camarena compleix 15 anys presentant als seus alumnes de Batxillerat a les Proves d’Accés a la Universitat, durant la seua trajectòria ha obtingut sempre el 100% d’alumnes aprovats i la seua nota mitjana no ha baixat del 7.

Tot un assoliment ja que el seu creixement progressiu ha fet que cada curs es presentaran més alumnes a la Selectivitat i el col·legi ha mantingut el seu nivell
acadèmic.

Aquest curs malgrat les circumstàncies la 15a promoció de Batxillerat han obtingut molt bons resultats, els 95 alumnes han aconseguit una mitjana a la PAU de 7,462 aconseguint obtindre un nota d’accés a la universitat (*NAU) de 8,127.

El recorregut durant aquests 15 anys ha sigut una gran labor de treball per part del claustre de professors i Direcció, cada any era un nou repte al qual fer front; les ganes, la constància i la dedicació han fet que aquestes quinze promocions d’alumnes hagen sigut excel·lents.

La trajectòria que podem observar, és una constant d’èxits, en 7 ocasions han sigut la millor nota de Selectivitat de la Comunitat València, segons les Estadístiques PAU del Sistema Universitari Valencià global , i el curs escolar de 2016-17 amb la seua 11a Promoció de Batxillerat va aconseguir la millor nota del seu històric de selectiu amb un 8,22. Una altra dada important és el creixement progressiu d’alumnes presentats dels 10 alumnes que es van presentar en el curs 2006-2007 als 95 que s’han presentat en aquest curs escolar.

Cal destacar que la majoria dels alumnes que acaben Batxillerat en Mas Camarena són alumnes que porten des d’Infantil en el centre, amb el que constatem que totes les etapes són importants per a aquest col·legi, en cadascuna d’elles l’alumnes adquireixen les capacitats i els valors per a arribar a Batxillerat amb una base molt forta que els fa aconseguir alts resultats acadèmics.

La directora del Complex Educatiu Mas Camarena, Maite Marín, ha afirmat “És un orgull complir 15 anys de selectivitat formant a grans persones, sabem que arribaran molt lluny, la seua formació és excel·lent”.

La Directora de Secundària i Batxillerat, Ana Benavent, ha afirmat “Són 15 anys obtenint el 100% d’alumnes aprovats, una dada que constata l’esforç de tot el professorat”.

Resultats de l’alumnat del Diploma de Batxillerat Internacional

La cinquena promoció del Programa del Diploma del Batxillerat Internacional ha obtingut la millor nota de les nostres promocions internacionals pujant la nota mitjana a 35 punts dels 45 que es poden aconseguir de màxim en el Diploma de *IB, a la conversió espanyola sobre 10 és d’un 8,56 en la seua prova d’accés a la universitat, aconseguint també uns excel·lents resultats.

A més ens posicionem per damunt de la mitjana mundial del Batxillerat Internacional que és de 33,02 punts. Aquests resultats continuen avalant la qualitat de l’ensenyament internacional en Mas Camarena, que ja compleix 5 anys amb aquesta modalitat en Batxillerat.

Des del centre se sent molt orgullosos d’aquests resultats, “ens mesurem amb tothom, amb el mateix examen i correctors de fora, és un gran assoliment” així ho ha destacat la coordinadora del Diploma del Batxillerat Internacional, *Louise *Grint.

El Complex Educatiu Mas Camarena es caracteritza per ser un col·legi internacional, dinàmic i innovador on s’ensenya a l’alumnat a ser ciutadans del món, generant una mentalitat internacional.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia