El mes d’agost està pràcticament ací. Amb ell, habitualment arriba la tradicional celebració del dia gran de les festes d’agost de Bétera. Cada 15 d’agost, les alfàbegues són les protagonistes. Encara que per segon any consecutiu serà diferent, a causa de la pandèmia de la Covid-19, Betera.com continuarà amb els seus especials virtuals de les Festes, tal com ja us hem recordat en publicacions anteriors. La setmana passada vam oferir unes imatges de 2017 i l’anterior de 2016, cortesia de Ximo Asensi. Hui, de la mà del mateix veí, us oferim una fotogaleria de l’any 2018. Cada setmana fins que arribe el 15 d’agost de 2021 us anirem oferint una fotogaleria diferent de les alfàbegues, a càrrec de Ximo.

Hui, podem gaudir de les imatges dels formentets creats per Ramón Asensi i Ramón, de l’hort, del dia de “La Rodà” i molt més.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia