Tal i com ja vam comentar fa unes quantes setmanes, igual que l’any passat, Betera.com realitzarà un especial de “FESTES D’AGOST VIRTUALS”, ja que la pandèmia encara no ens permet tindre unes festes com habitualment s’han dut a terme.

En aquest sentit, ja ens hem posat en marxa per a preparar diferents reportatges i publicacions que vagen relacionades amb les nostres festes, els quals es publicaran de l’11 al 22 d’agost de 2021. Per a no fer les coses de pressa i corrent, ja estem gestant idees. En aquest sentit, volem que vosaltres també participeu i aporteu les vostres idees.

Encara que ja hem començat a posar-nos en contacte amb algunes associacions i entitats, ens encantaria que tots/es aquells/es veïns/es que ho desitgen també ens envien per correu: betera@betera.com o per telèfon: 679947651 les seues propostes relacionades amb les Festes d’Agost, com es va fer l’any passat. Poden ser fotos, vídeos, idees… El que se us ocórrega.

A més, el nostre equip us pot ajudar a gestar aquesta idea: podem entrevistar-vos, podem ajudar-te a recopilar informació… Si vols enviar-nos algun poema o escrit relacionat amb les Festes i les teues vivències dins d’elles, també seran benvinguts.

Teniu de temps per a contactar amb nosaltres des de ja, fins al pròxim 9 d’agost.

A continuació us oferim unes idees on podeu participar i ajudar-nos:

  • Curiositats o dades curioses  ocorregudes algun any en concret.
  • Imatges antigues o informació sobre les nostres festes en l’antiguitat.
  • Actes o esdeveniments desapareguts en les nostres festes en l’actualitat.
  • Imatges anecdòtiques.
  • Imatges o informació sobre els concerts mítics al nostre poble d’artistes amb gran renom.
  • Poemes o versos escrits pels nostres lectors dedicats a les nostres festes.
  • Vivències en primera persona relacionades amb les nostres festes.
  • Veïnes i veïns de Bétera, els quals han sigut d’alguna manera un referent en la nostra festa.
  • Imatges realitzades pels nostres veïns i veïnes sobre qualsevol dia important en la nostra festa.
  • Algun tema en concret sobre les nostres Obreres i Majorals, que t’agradaria que publicarem.

Salutacions a tots/as i mil gràcies per la vostra col·laboració.

 Equip de redacció de Bétera.com
Imprimir article
Comenta aquesta notícia