El cinema d’estiu torna aquest cap de setmana.

Hui dissabte, 31 de juliol, la sessió serà a les 22.30 hores en les instal·lacions de ‘Frutos Bétera’ (Avinguda Alcalde Vicente Cremades Alcacer).

A més a més, demà diumenge, 1 d’agost, la sessió es durà a terme a les 22.00 hores en la Pista de Futbol R-7 de la urbanització Torre en Conill.

El preu de l’entrada és de 4’50 euros i la pel·lícula escollida per a aquest cap de setmana és la comèdia familiar coneguda com “Peter Rabbit 2”.
En la imatge adjunta es troba tota la programació dels pròxims caps de setmana.

 

“Peter Rabbit 2: A la fuga”, és una pel·lícula de comèdia en acció real/animació per computadora dirigida per Will Gluck i escrita per Patrick Burleigh i Gluck. La pel·lícula és una seqüela de Peter Rabbit de 2018 i es basa en les històries de Peter Rabbit creades per Beatrix Potter. La pel·lícula és protagonitzada per la veu de James Corden com el personatge principal, al costat de Rose Byrne, Domhnall Gleeson i David Oyelowo en papers d’acció en viu, i les veus d’Elizabeth Debicki i Margot Robbie.

Originalment programada per al 3 d’abril de 2020, Peter Rabbit 2 es va retardar a causa de la pandèmia de coronavirus 2019-2020 i es va estrenar als Estats Units el 2 de juliol de 2021, per Sony Pictures relísing sota la seua etiqueta Columbia Pictures. No obstant això, Sony Pictures Animation no participa en la pel·lícula, per la qual cosa és la segona pel·lícula d’animació en la qual l’estudi no participa des de la pel·lícula de 2016 The Angry Birds Movie.

Sinopsis

Bea, Thomas, i els conills han creat una família improvisada. I és que Bea i Thomas per fi es casaran acompanyats dels conills. Peter Rabbit sembla que ja ha deixat arrere la seua mala relació amb Thomas, però les paraules de l’oficiant fan que es rebel·le: Thomas es convertiria en el seu pare. Així, malgrat els seus millors esforços, Peter no sembla sacsejar-se la seua entremaliada reputació. Aventurant-se més enllà del jardí, Peter es troba en un món que aprecia les seues malifetes, però quan la seua família ho arrisca tot per anar en la seua cerca, Peter haurà de decidir quin tipus de conill vol ser.

 

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia