(EFE) Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 35 anys acusat de robatori amb violència, furt i estafa, després d’enganyar diversos venedors de l’ONCE mitjançant l’intercanvi de suposats bitllets premiats per altres nous.

En total, el detingut hauria actuat fins a huit ocasions i hauria obtingut bitllets per un valor de 1.500 euros, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

La investigació va començar a mitjan juliol, després que un venedor de l’ONCE fora víctima d’un engany, en el qual li haurien estafat bitllets per un valor que ascendia a 100 euros.

Els agents van esbrinar que aquesta no era la seua única víctima, perquè s’havien donat aquests fets també en altres districtes de València, fins i tot en altres localitats.

El presumpte estafador es dirigia a venedors de l’ONCE i els sol·licitava que li facilitara nous bitllets a canvi d’uns altres que suposadament estaven premiats i, quan els empleats es disposaven a comprovar els bitllets, el sospitós emprenia la fugida amb els cupons.

En altres ocasions, l’estafador pagava els bitllets amb targetes de crèdit sense fons per a apoderar-se dels cupons i seguidament eixir corrent.

Per a guanyar-se la confiança dels venedors, l’individu fins i tot va arribar a manifestar a les seues víctimes que havia treballat en l’organització.

En total, el sospitós, que ja ha passat a disposició judicial, hauria estafat a huit víctimes i s’hauria apoderat de bitllets per un valor de 1.500 euros.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia