Tal com ja hem comentat en una altra publicació, aquest dilluns se celebra el Ple Ordinari del mes d’agost. Dins d’aquest ple es presentaran diferents proposicions per banda del Partit Popular. En aquest sentit, cal mencionar algunes proposicions que es van presentar en el passat mes de juliol per a fer balanç d’alguns assumptes que es van tractar en el mes que acabem de finalitzar i dels quals encara no hi havíem parlat.

Així, en el passat Ple Ordinari de juliol es van presentar dues proposicions, la primera proposició va ser presentada per Compromís per a la licitació del Parc de l’Est.

Segons va explicar el regidor de Compromís, Joano Baudés, “parlem d’una inversió molt elevada de diners públics, aproximadament 1,5 milions d’euros, que prové d’un projecte redactat en la legislatura passada”.

Durant les intervencions sobre aquesta proposició es va crear un intens debat entre l’edil de Compromís i el regidor municipal d’Hisenda i Portaveu del PP, Manuel Pérez, qui va qualificar de “bunyolades” les actuacions realitzades durant la legislatura de Compromís.

D’altra banda, el regidor responsable de l’àrea de Parcs i Jardins, Carlos Abad, va explicar que la intenció d’aquest govern és dur a terme aquest però ha realitzat diferents consultes perquè pensa que és millorable el projecte inicial dut al ple.

La regidora d’Urbanisme, Eva Martínez, en la mateixa línia que Abad, va indicar que la seua àrea estava treballant conjuntament en altres departaments perquè el Parc de l’Est siga una realitat, tot i que també pensa que el projecte inicial dut per Compromís té punts millorables.

La Portaveu de PSPV-PSOE,  José Ballesteros, va mostrar el suport del seu partit a aquest projecte iniciat en la legislatura anterior per una companya d’aquest grup, responsable en eixe moment de l’àrea de Parcs i Jardins.

Així mateix, el Portaveu de Vox, va indicar que s’abstindria donat que semblava que “ni uns ni altres” tenien massa clar encara el projecte. No obstant, també va explicar que al seu partit li pareixia important executar aquesta iniciativa i ho anotarien per a treballar en ella.

Després de totes aquestes intervencions, va arribar el moment de les votacions. L’equip de govern format per PP, Mas Camarena-Torre en Conill i Ciudadanos van votar en contra de la proposició. Compromís i PspvPsoe van votar a favor i Vox va votar l’abstenció, tal com ja havia indicat en el seu torn de paraula. Per tant, la proposició no va prosperar.

A continuació, adjuntem un resum de les diferents intervencions:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia