Un altre assumpte, tractat en el Ple Ordinari de juliol, del qual encara no havíem parlat va ser la segona proposició duta a la sessió. Aquesta segona proposició va ser presentada pel grup polític Municipal de VOX, per a l’elaboració d’un programa municipal d’informació, formació i implantació de dispositius de geolocalització per a persones amb Alzheimer.

D’aquesta manera, la proposició va instar a l’Equip de Govern Municipal al fet que elabore el citat programa municipal d’informació i formació sobre el coneixement i l’ús dels dispositius mòbils de geolocalització per a familiars de persones amb Alzheimer.
També es proposava que l’Ajuntament de Bétera instara a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a la posada en marxa d’un programa perquè les personaa amb Alzheimer o amb qualsevol patologia, que puga ocasionar-li desorientació, facilite mitjans perquè porten dispositius de geolocalització.
A més, s’instava a donar trasllat dels acords al President de la Generalitat Valenciana a les Corts Valencianes i Institucions pertinents per a la seua implantació en tota la Comunitat Valenciana.
El Portaveu de Vox, Fidel Valcarce, va explicar la proposició duta a Ple pel seu partit.
La proposició va ser aprovada amb els vots a favor de Vox, del PP i Ciudadanos. Compromís i Mas Camarena Torre En Conill van votar l’abstenció i el vot en contra del Pspv-Psoe.
A continuació adjuntem un resum de les diferents intervencions:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia