Com ja hem comentat en el resum de Ple d’agost, abans de començar amb l’ordre del dia, la portaveu de Compromís, Cristina Alemany, va demanar la paraula per a pregar un minut de silenci en memòria del recentment desaparegut Paco Cabanes “El Genovés”.

“Este reconeixement públic, a una de les llegendes més importants de la Pilota Valenciana i de l’esport valencià en general crec que és necessari. Ha sigut una persona que ha guanyat 8 campionats nacionals d’escala i corda, 6 vegades el trofeu individual de Bancaixa, un trofeu d’assignacions, un campionat del Món de llargues i crec que la societat valenciana hem patit una gran pèrdua en la seua mort i pregaria fer un minut de silenci”, va comentar l’edil.

Després de la petició i l’acceptació de procedir a aquest xicotet homenatge per al pilotari, tota la corporació municipal i el públic assistent al Ple es va alçar en peu per a dur a terme aquest minut de silenci. Un fort aplaudiment va tancar aquest minut de silenci.

A continuació, adjuntem un vídeo amb l’intervenció d’Alemany i el minut de silenci.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia