El mes d’agost ja hi ha arribat i, cada vegada estan més a prop les dates on, habitualment, celebrem les nostres Festes Majors en honor a la Mare de Déu d’Agost.

Cada 15 d’agost, les protagonistes són les alfàbegues. Encara que per segon any consecutiu serà diferent, a causa de la pandèmia de la Covid-19, Betera.com continua amb els seus especials virtuals de les Festes, tal com ja us hem recordat en publicacions anteriors. Fa ja diverses setmanes que vam començar a oferir-vos imatges de les nostres alfàbegues en l’hort, en la “Rodà” o a la porta de l’església, entre d’altres.

Vam començar aquests especials des de l’any 2016 i hui continuem amb una fotogaleria de l’any 2019. Totes les imatges d’aquestes diferents fotogaleries estan realitzades pel nostre bon amic i gran col·laborador Ximo Asensi.

Fins que arribe el pròxim diumenge, 15 d’agost de 2021, us anirem oferint una fotogaleria diferent de les alfàbegues, a càrrec de Ximo.

Hui, podem gaudir de les imatges a l’hort tant de Ramón Asensi, com de les Obreres i Majorals de 2019 el dia de “La Rodà”, així com de la Missa de Sant Roc.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia