Per a mantindre viva sempre la tradició del foc entre les veïnes i veïns del municipi de Bétera, la penya coetera “Amics del Coet” va començar el passat divendres, 30 de juliol, a repartir banderes de la penya entre els associats.

Però, a més a més, ahir dimarts 4 d’agost, el president d’aquesta Penya Coetera, Jaume Pareja, acompanyat també d’un altre membre (Vicente Broseta), va fer entrega d’una de les seues banderes al Consistori. D’aquesta manera, el nom d’Amics del Coet llueix ben alt des del balcó consistorial com podem veure a la imatge, cedida per Amics del Coet.

Aquesta penya du més de 10 anys de treball i esforç per mantindre les tradicions pirotècniques en la localitat, comptant amb més de 400 socis.

Aquesta entitat va ser la primera associació coetera del municipi que es va crear a la localitat perquè la pólvora siga present en els actes festius de la localitat, perquè es complisca la normativa vigent i es forme a totes aquelles persones que participen durant les festes en els actes de coets.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia