El cinema d’estiu torna aquest cap de setmana, dissabte i diumenge 7 i 8 d’agost.

Hui dissabte, 07 d’agost, la sessió serà a les 22.30 hores en les instal·lacions de ‘Frutos Bétera’ (Avinguda Alcalde Vicente Cremades Alcacer).

A més a més, demà diumenge, 08 d’agost, la sessió es durà a terme a les 22.00 hores en la Pista de Futbol R-7 de la urbanització Torre en Conill.

El preu de l’entrada és de 4’50 euros i la pel·lícula escollida per a aquest cap de setmana és la comèdia familiar coneguda com “Descarrilados”.
En la imatge adjunta es troba tota la programació dels pròxims caps de setmana.

 

“Descarrilados”, anteriorment titulada Interrail, és una pel·lícula espanyola de comèdia estrenada en 2021. La pel·lícula està dirigida per Fernando García-Ruiz i protagonitzada per Julián López, Arturo Valls i Ernesto Sevilla.

​La pel·lícula va començar el seu rodatge al juliol de 2020 i va anunciar la seua estrena per al 23 de juliol de 2021.

La citada pel·lícula mescla acció salvatge i acudits abundants al costat d’un elenc de còmics liderat per Julián López (‘Perdent el nord’), Ernesto Sevilla (‘El deixe quan vulga’), Arturo Valls (‘Els del túnel’), Dafne Fernández (‘Perfectes desconeguts’) i amb la col·laboració de l’actriu, i estrela del confinament en xarxes socials, Ana Milà (‘ByAnaMilán’).

Sinopsis

L’any 2000, Pepo, Roge, Costa i Juan Luis, quatre vintanyers, emprenen el viatge somiat: el Interraíl.

En la seua primera parada a París, l’aventura i la seua amistat, acaben de manera abrupta.

Vint anys després, Juan Luis ha mort i, com a última voluntat, ha decidit donar la seua sucosa herència als seus tres antics amics. A canvi, els demana que facen el Interral que no van poder fer amb la condició que han d’emportar-se amb ells les cendres del seu amic perquè puga viure l’experiència amb ells.

Per amor a Juan Luis, aquests tres adolescents de 40 anys, hauran de resoldre les seues diferències, visitar les mateixes ciutats i viure les mateixes taboles, però d’una manera molt més patètica. I amb el colesterol pels núvols.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia