Has sigut Obrera de Bétera en algun any i t’agradaria fer-li un reconeixement a aquelles persones que han fet possible que lluïsques amb les teues millors gales?

Enguany, dins dels nostres reportatges especials de festes estem preparant, entre altres més, un dedicat a les nostres Obreres però de manera distinta a l’habitual.

Així, amb el nom “Entre bambolines“, volem oferir-vos un especial amb imatges de les nostres Obreres mentre les maquillen, pentinen o es troben acabant de vestir-les i realitzant el seu últim retoc.

En aquest sentit, algunes de les veïnes que han sigut màximes representants de les festes del nostre municipi ens estan fent arribar imatges amb les seues maquilladores, perruqueres, modistes… Mentre les preparen per a deixar-nos bocabadats.

D’aquesta manera, es tracta de valorar eixe treball que realitzen molts i moltes grans professionals durant els dies de Festa, donant el millor d’ells a les nostres Obreres.

Així mateix, també s’ofereix un aspecte diferent de les obreres, on es fa patent que durant eixos dies confien en les millors mans per a estar espectaculars per a les nostres festes.

Si has sigut Obrera i tens imatges, com hem comentat abans, mentre et pentinen, maquillen o acaben de vestir-te i t’agradaria que aparegueren en el nostre especial per a mostrar tot el treball que hi ha darrere d’unes festes tan boniques com les nostres, només cal que ens envies les teues imatges per uns dels següents canals de comunicació: betera@betera.com o 679947651 (WhatsApp a l’atenció de Carmen).

Si vols adjuntar amb les imatges una breu explicació d’alguna cosa que vulgues destacar sobre la imatge, serà benvinguda.

El termini per enviar eixes imatges és l’11 d’agost a les 23.59 hores. Qui ho envie més tard d’eixe termini no podrem garantir-los que puga eixir en l’especial, donat que estem preparant molts més reportatges i ens regirem per una programació diària del 12 al 22 d’agost perquè cada especial tinga el seu espai concret.

De primeres, agraïm a totes aquelles persones que ja ens han facilitat imatges.

Esperem també la teua col·laboració!

Imprimir article
Comenta aquesta notícia