Hui dissabte, 07 d’agost, Bétera acollirà un concert de la banda del Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB) amb el cantant Serafín Zubiri.

Una vegada més, Zubiri i els músics de la nostra societat musical delectaran a tots els assistents en un gran concert a l’aire lliure, el qual es durà a terme al carrer José Gascón Sirera, a partir de l’encreuament del carrer Salvador Giner fins al carrer Juan Bautista Martínez.

Es tracta de l’espectacle “Recordant a Nino Bravo”, que en aquesta ocasió serà un acte musical homenatge a totes les víctimes de la covid-19 i les seues famílies a les 22.30 hores.

L’entrada és gratuïta, però l’aforament és restringit i és necessari el compliment de les mesures sanitàries establides.

No és la primera vegada que Zubiri i la banda del centre ofereixen aquest bonic espectacle.

Recordant a Nino Bravo” és el títol d’aquest esdeveniment cultural en el qual el cantant Serafín Zubiri interpreta les millors cançons del cantant valencià acompanyat per la Banda Simfònica del Centre Artístic Musical de Bétera.

El músic navarrés, que ha representat a Espanya en el festival d’Eurovisió en dues ocasions, porta diversos anys realitzant una sèrie de concerts en diferents localitats amb repertori de Nino Bravo i implicant i col·laborant amb bandes de música locals.

Temes com ‘Te quiero‘ o ‘Noelia’ no faltaran en aquest espectacle musical on la població de Bétera de ben segur que eixirà més que satisfeta.

Cal recordar que Nino Bravo, batejat com a Luis Manuel Ferri Llopis, va ser un cantant valencià (nascut a Ayelo de Malferit) de balada romàntica entre els anys 60 i els primers anys de la dècada dels 70. Mort a l’edat de 28 anys en un fatal accident de cotxe, ens va deixar grans cançons que, a dia de hui, encara són recordades i escoltades per molts. La seua gran veu va fer-lo popular a nivell nacional i molts cantants espanyols han continuat cantant les seues cançons recordant-lo amb molta estima, ja que els seus temes quedaran sempre registrats en la història de la música.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia