El passat dissabte, 07 d’agost, Bétera va acollir un concert de la banda del Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB) amb el cantant Serafín Zubiri.

Una vegada més, Zubiri i els músics de la nostra societat musical van delectar a tots els assistents en un gran concert a l’aire lliure, el qual es va dur a terme al carrer José Gascón Sirera, a partir de l’encreuament del carrer Salvador Giner fins al carrer Juan Bautista Martínez. Moltes veïnes i veïns es van congregar en aquest punt del municipi.

L’espectacle “Recordant a Nino Bravo” va ser un acte musical homenatge a totes les víctimes de la covid-19 i les seues famílies.

No és la primera vegada que Zubiri i la banda del centre ofereixen aquest bonic espectacle.

Recordant a Nino Bravo” és el títol d’aquest esdeveniment cultural en el qual el cantant Serafín Zubiri interpreta les millors cançons del cantant valencià acompanyat per la Banda Simfònica del Centre Artístic Musical de Bétera.

El músic navarrés, que ha representat a Espanya en el festival d’Eurovisió en dues ocasions, porta diversos anys realitzant una sèrie de concerts en diferents localitats amb repertori de Nino Bravo i implicant i col·laborant amb bandes de música locals.

Una vegada més, amb el seu gran talent i la seua simpatia, es va guanyar al poble de Bétera acompanyat dels grans professionals del nostre Centre Artístic Musical.

A continuació, oferim unes imatges d’aquest concert. Demà, oferirem un vídeo del mateix espectacle:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia