La penya coetera “Amics del Coet” continua amb la seua nova iniciativa, posada en marxa fa unes setmanes. Doncs, per a mantindre viva sempre la tradició del foc entre les veïnes i veïns del municipi de Bétera, va començar el passat divendres, 30 de juliol, a repartir banderes de la penya entre els associats.

Però, a més a més, el passat dimarts 4 d’agost, el president d’aquesta Penya Coetera, Jaume Pareja, acompanyat també d’un altre membre (Vicente Broseta), va fer entrega d’una de les seues banderes al Consistori. D’aquesta manera, el nom d’Amics del Coet llueix ben alt des del balcó consistorial com podem veure a la imatge, cedida per Amics del Coet.

Però la seua tasca no queda només ací. En aquest sentit, al voltant de les 18.45 hores del passat dissabte, 07 d’agost, Jaume Pareja també feia entrega de la bandera de la penya a les actuals Obreres i Majorals del municipi. La cita va iniciar-se a les Coves de Mallorca.

Aquesta entitat va ser la primera associació coetera del municipi que es va crear a la localitat perquè la pólvora siga present en els actes festius de la localitat, perquè es complisca la normativa vigent i es forme a totes aquelles persones que participen durant les festes en els actes de coets.

D’aquesta manera, la penya du més de 10 anys de treball i esforç per mantindre les tradicions pirotècniques en la localitat, comptant amb més de 400 socis.

A continuació, oferim una fotogaleria de l’acte d’entrega de la citada bandera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia