El passat dissabte, 07 d’agost, les actuals Obreres i Majorals van començar amb el repartiment de les samarretes i ventalls a les veïnes i veïns de Bétera. Aquestes samarretes formen part de la nova campanya de cara a les Festes d’Agost, ja que per segon any consecutiu no podran celebrar-se.

Amb el títol “Enguany les Festes de Bétera amb el cor” el dissenyador valencià Francis Montesinos ha confeccionat un disseny exclusiu, fent referència a les tradicionals camises dels Majorals i dels veïns de la localitat durant el matí del 15 d’agost.

L’estampat per a Bétera ha sigut equiparat pel mateix Montesinos com als dissenyats durant la seua trajectòria professional. En el citat estampat estan plasmats tots els símbols més característics de les nostres festes: les Alfàbegues, les femelletes, les flors, els coets…

En aquest sentit, el disseny està estampat també en les samarretes i ventalls que van començar a repartir les Obreres i Majorals el passat dissabte, a més d’en les tradicionals bruses.

Les samarretes i ventalls continuaran sent repartits aquesta setmana per les nostres Obreres i Majorals, amb la finalitat que les veïnes i els veïns puguen mantindre la festa viva als seus cors i viva d’alguna manera.

L’equip de Bétera.com va acompanyar, part de la vesprada, als màxims representants de la festa en aquesta primera jornada de repartiment. A continuació, oferim unes imatges realitzades per nosaltres, així com altres cedides per les mateixes Obreres i Majorals.

A més a més, demà us oferirem un vídeo també del repartiment.

Imatges realitzades per Betera.com:
Imatges cedides per les Obreres i Majorals:
Imprimir article
Comenta aquesta notícia