Els joves de Bétera tindran l’oportunitat de poder gaudir aquestes pròximes setmanes de diverses activitats organitzades pel Consell Juvenil perquè gaudisquen de les seues vacances.

Les activitats previstes són les següents:

  • Classe magistral d’Aquafitness per Beterafit aquest pròxim dijous,12 d’agost, en la piscina del Sports Center. Serà un matí que combinarà bona música amb exercici. Aquesta activitat donarà el seu tret d’eixida a partir de les 11.00 hores.
  • Dia de jocs de taula a l’aula juvenil el pròxim dijous 26 d’agost.
  • Gymcana per a equips, jocs i proves per a buscar i trobar “L’Alfàbega Daurada′” als carrers de Bétera el pròxim dimecres 1 de setembre.
  • A més a més, participant en algunes d’aquestes activitats tindràs invitació a la gran festa aquàtica del pròxim dijous 3 de setembre, on es podrà gaudir de música, tobogans i surf en la piscina del Centre Esportiu.

Qui desitge participar en aquestes activitats deurà inscriure’s i sol·licitar més i informació al següent correu o en el següent telèfon: juventud@betera.es-647380310. Les places per a participar en aquestes activitats són limitades.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia