L’edifici de l’antic consistori (C/ Major, 12) compta amb la ja coneguda exposició de Francis Montesinos “50 anys. València, Seda i Foc”. Aquesta mostra transportat a les desfilades de moda més importants en els quals ha participat Montesinos per mig món.

Fins al pròxim 22 d’agost es podrà visitar aquesta exposició, gratuïtament, de dilluns a divendres en horari de 18.30 a 20.30 hores en les citades instal·lacions.

La seua passió pel disseny li ve des de xicotet. Va passar la seua infància al carrer Cavallers, en el Barri del Carmen. En aquells dies corrien els anys 50, i el que hui és el barri antic estava plagat de xicotets negocis, d’aqueixos de tota la vida: modisteries, costureries, pantaloneries, botigues de barrets… Francis es va impregnar de tot allò, i des de xiquet ja apuntava maneres en la seua vocació, i així va ser.

A continuació, oferim unes imatges d’aquesta mostra. En una pròxima publicació, oferirem un vídeo de la mostra:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia