Bétera compta aquests dies, ja que no hi ha festes a causa de la pandèmia, amb diversos actes culturals i d’oci.

Respectant les mesures de seguretat pertinents, s’ha preparat alguns esdeveniments.

Així, aquesta nit tindrà lloc a l’Auditori de la Casa de Cultura de Bétera l’espectacle musical “Grammy’s”.

El citat espectacle donarà inici al voltant de les 22.30 hores.

Posteriorment, el pròxim divendres 13 d’agost, l’esport tradicional valencià serà el protagonista. A partir de les 18.00 hores hi haurà una jornada d’exhibició de Pilota Valenciana. En primer lloc, serà el torn per als juvenils i posteriorment tindrà lloc una partida de galotxa. Aquesta última, serà a les 19..0 hores, aproximadament.

Deprés, el dissabte 14 d’agost, hi haurà un tribut a Víctor Manuel i Ana Belén al mateix auditori de la Casa de la Cultura. Aquest donarà el seu tret d’eixida al voltant de les 23.00 hores.

A aquests esdeveniments no cal oblidar el cinema d’estiu, el qual es celebra dissabte i diumenge. La pel·lícula escollida per a aquesta setmana es “Jungle Cruise”.  A les 22.30 hores d’aquest dissabtes serà en Fruits Bétera, avinguda Alcalde Vicente Cremades i el diumenge 15 a les 22.00 hores en la Pista de Futbol R-7, urbanització Torre en Conill.

El preu de l’entrada per a cada dia es de 4,50 euros.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia