La Colla de Campaners de Bétera fa un temps que està realitzant un treball exhaustiu d’investigació i documentació per a poder crear un museu campaner a la Torre Campanar de l’Església de la Puríssima. Aquest museu encara va en increment i està format per fotografies, plànols i peces antigues d’alguns mecanismes de determinades campanes.

En aquest sentit, dins del museu, podem trobar el projecte inicial de la reconstrucció de l’actual campanar. Però, a més, també es fa menció a les diferents campanes de la localitat, a través d’imatges. Per exemple, podem trobar imatges de la campana de l’ermita, de l’església dels Desemparats o del col·legi Nuestra Señora del Carmen, entre altres.

Aquest treball, també forma part de tota la tasca que la colla du a terme dins del seu projecte de Prorestauració del Patrimoni Campaner.

A continuació, adjuntem una fotogaleria d’aquest museu.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia